Kitmanstraat 1E, 1812 PL Alkmaar

Over ons

Schildersbedrijf Fa. Burgert en Van Dijken in Alkmaar

Schilder en behanger in de regio Alkmaar

Vanuit Alkmaar verzorgt firma Burgert & van Dijken in een radius van ongeveer 25 kilometer rond Alkmaar werkzaamheden als schilder en behanger. Ook alle andere soorten van wandafwerking en het aanbrengen van beglazing behoren tot ons dienstenpakket.

Ruime ervaring en prima service

Ons bedrijf is opgericht in 1910 en wordt op dit moment steeds succesvoller onder de bezielende leiding van Rob Paulisse en Sandra Paulisse Burgert. De derde generatie dus. De vierde generatie werkt ook al in het bedrijf.

Onderhoud van monumentale panden

Door het leveren van absolute kwaliteit en prima service zijn wij inmiddels een begrip geworden in de regio. In de loop van de tijd hebben wij ons ook gespecialiseerd in het onderhoud van monumentale panden. Hiervoor is een bijzondere expertise noodzakelijk, waarover wij beschikken.

Zekerheden voor de klant

Aangezien wij ons vak zeer serieus nemen en onze opdrachtgevers alle zekerheden willen bieden zijn wij aangesloten bij de landelijke branche-organistatie de Koninklijke Onderhoud.nl. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat zij te maken hebben met een betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Daarnaast kunt u rekenen op een eerlijk en deskundig advies en geen gekibbel garanties.

Op buitenschilderwerk krijgt u een garantie van 4 jaar en op binnenschilderwerk een garantie van 2 jaar. Dit kunnen wij aanbieden omdat wij gebruik maken van A-merk verven als Sigma en Sikkens.

Onze medewerkers hebben alle benodigde diploma's en beschikken over de juiste ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Elk jaar wordt ons bedrijf geïnspecteerd door Koninklijke Onderhoud.nl of wij nog wel aan alle voorwaarden voldoen. Mocht er een geschil ontstaan, dan kunt u terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie. Naast deze zekerheden zijn wij ook VCA gecertificeerd.

Buitenschilderwerk van deur en kozijnen

Duidelijke en concurrerende offertes

Bij ons staat de klant altijd op een voetstuk. Wij geloven in eerlijk zakendoen. Daarom zijn onze offertes altijd vrijblijvend en glashelder, zodat u nooit voor verrassingen achteraf komt te staan.

Alle leveringsvoorwaarden voldoen aan de eisen die de Vereniging Eigen Huis en de consumentenbond hier aan verbinden. En is iets niet geheel naar uw zin of heeft u aanvullende wensen dan keren wij gewoon terug om het te verhelpen. Dat is wat wij beschouwen als een correcte nazorg. U als gewaardeerde klant verdient dat naar onze mening.

NEEM CONTACT OP MET

DE SCHILDER IN UW REGIO

Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat de sporen in de lange tijd van het bestaan al ruimschoots heeft verdiend? Zoekt u dan niet verder. U heeft ons tenslotte al gevonden. Neemt u vandaag nog contact op voor een eerlijk advies, nadere informatie over onze diensten en/of een vrijblijvende offerte tegen concurrerende tarieven. Wij staan u graag te woord.

logo-transparant-2.png

Neem contact op

Schildersbedrijf
Fa. Burgert en van Dijken
Kitmanstraat 1E  
1812 PL Alkmaar

Bel ons

Mail ons