Kitmanstraat 1E, 1812 PL Alkmaar

Wandafwerking

Wandafwerking in de regio Alkmaar

Wandafwerking in de regio Alkmaar

Schildersbedrijf Burgert en van Dijken in Alkmaar biedt u een ruime keuze aan wandbekleding, geheel afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om een klassiek of modern interieur, wij hebben voor elk wat wils.

Een voor de hand liggende keuze is behang, wij voeren een ruim assortiment aan allerlei soorten en kleuren behang, welke onze behangers vanuit een ruime ervaring voor u in alle mogelijke vertrekken, van recht tot hoekig en hellend kunnen aanbrengen.

Een minder voor de hand liggende keuze, maar erg fraai, duurzaam en kleurbestendig is een wandbekleding met glasvezel. Dit synthetische product wordt op de wand gelijmd en wordt afgewerkt met muurverf. Het effect is bijzonder, u cre?ert hiermee een discreet motief op de wand en alle kleurstellingen zijn mogelijk, zelfs meerkleurenverf.

Showroom met afwerkingstechnieken

Om u een indruk te geven van de diverse afwerkingstechnieken hebben wij in onze showroom voorbeelden opgesteld van alle mogelijkheden. Schildersbedrijf Burgert en van Dijken informeren u graag door middel van een vrijblijvende offerte hoe wij uw woning en daarmee uw woonplezier kunnen verbeteren, neemt u vooral contact met ons op, wij stellen de klant centraal en staan graag voor u klaar.

Wandafwerking in de regio Alkmaar

NEEM CONTACT OP MET

DE SCHILDER IN UW REGIO

Bent u op zoek naar een schilder in de regio Alkmaar, die het schildersvak niet als een beroep maar als een passie beschouwt? Neem dan vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

logo-transparant-2.png

Neem contact op

Schildersbedrijf
Fa. Burgert en van Dijken
Kitmanstraat 1E  
1812 PL Alkmaar

Bel ons

Mail ons